Motiveer je schoolgaande kind met taart

Als je geluk hebt, komt je kind elk jaar weer met alleen maar negens en tienen op zijn rapport thuis. Voor veel meer kids geldt dat sommige vakken, of zelfs school in het algemeen, een flinke uitdaging vormen. Een goede begeleiding, afspraken over huiswerk maken en bijles kunnen helpen om het resultaat van je zoon of dochter te verbeteren.

Wat ook helpt is een beloning geven bij een goed cijfer: een nieuwe smartphone, een stuk speelgoed – of met één van deze leuke persoonlijke taarten van jeEigenTaart. Als die de associatie met school niet verbeteren, dan doet niets dat.

De eerste schooldag-taart

Ziet je jonge kind heel erg op tegen zijn eerste dag op een nieuwe school? Maak daar een feestelijk moment van met deze schattige taart met cartoonmuisjes, en de grote stap zetten wordt opeens een stuk makkelijker.

Cijfertaarten

Heeft je kind zich met heel veel hoofdpijn naar dat belangrijke cijfer toe geknokt? Of het nou een zes, een zeven, een acht of een negen is – erken zijn prestatie en moeite met een lekkere cijfertaart. De kans is groot dat je de volgende keer een taart met een hoger cijfer kan bestellen!

PC-emoticon-taart

Krijgt je kind zijn eerste laptop, tegenwoordig een onmisbaar stuk gereedschap op school? Vier dat (of kondig het aan!) met behulp van deze leuke taart met een emoticon van een jongen of meisje achter een laptop.

Sporttaart

Misschien scoort je kind wél topresultaten bij scheikunde, wiskunde en biologie, maar lukt het hem of haar niet om een bal te vangen. Om zijn (belangrijke!) lichamelijke vaardigheden te verbeteren kan je hem motiveren om zich in te schrijven bij een sportclub, en dat vieren met een passende sporttaart.

Afstudeertaart

Een hilarische taart in de vorm van een baret. Niet alleen een superleuke traktatie voor een afzwaaiende student, maar ook voor een kind dat door schade en schande geslaagd is voor de middelbare.